SCRIS

Despre noi

Editura Plērōma aparține Institutului Teologic Penticostal din București.


Misiunea editurii este de a pune la dispoziția studenților ITPB, a profesorilor, a slujitorilor și a tuturor credincioșilor interesați, cărți de teologie, cărți de doctrină penticostală (și nu numai), materiale/manuale care să vină în ajutorul lucrătorilor Evangheliei și a celor care doresc să se pregătească pentru a sluji Biserica lui Hristos.


Sub egida editurii noastre, de-a lungul timpului au văzut lumina tiparului mai multe cărți de profil teologic, cu scopul de a populariza informația teologică printre studenții, profesorii de religie și teologie, precum și printre păstorii și credincioșii penticostali din țară sau diaspora.


Amintim aici câteva titluri publicate de către editura Plērōma: Manual catehetic (Ioan Brie, Ciprian Terinte), Biserica lui Hristos (R. Lamar Vest și Steven Land), Transformați prin har (J. Ayodeji Adewuya), Secretul mesianic în Evanghelia după Marcu (Ioan Brie), A fost Hristos împărțit? (Ioan Szasz), În căutarea binelui (Patrick Nullens), Puterea Predicării (John Stott), Teologie sistematică - o perspectivă penticostală (Eugen Jugaru), Monografia Cultului Creștin Penticostal ș.a.m.d.
Pentru a fi la curent cu toate cărțile apărute la editura noastră și pentru a vedea ultimele noutăți, vă rugăm să consultați pagina produse a siteului.

Dr. Ioan Brie

Dr. Vasile Romulus Ganea

Dr. Dragoș Ștefănică

Dr. Emanuel Conțac

Pentru norme de redactare Editura  Plērōma, vezi  aici.

0 Item | lei0,00
View Cart