SCRISStimate client,

 

Vă oferim posibilitatea de a primi cărțile comandate fie prin curierat rapid, fie prin Poșta Română (cu livrare acasă sau la cel mai apropiat oficiu poștal).

Pentru plata cărților și a transportului, vă recomandăm să folosiți fie plata cu cardul direct pe siteul nostru, fie prin transfer bancar în contul editurii Pleroma. Alegând una dintre aceste opțiuni, nu veți mai achita taxa de ramburs. Întrucât editura Pleroma nu are încă contract de colaborare cu o firmă de curierat, pentru comenzile plătite la livrare se va percepe o taxă de ramburs de aproximativ 7 lei/colet. De asemenea, costul transportului poate fi diferit față de cel afișat pe site, în funcție de greutatea coletului și de modalitatea de plată.

Pentru comenziile din țările membre în UE livrarea se va face doar prin Poșta Română, cu achitarea taxei de transport și a cărților direct în contul editurii. 
Comenziile din țările non UE sau SUA le putem onora DOAR DACĂ ne oferiți o adresă de livrare a unui membru din familie sau a unui prieten din România.  Vă mulțumim pentru înțelegere!


 Editura Pleroma SRL:

RON: RO70BTRLRONCRT0423464701

EUR: RO20BTRLEURCRT0423464701
Cod Swift: BTRLRO22

CIF 16532420


Vă mulțumim pentru înțelegere!

0 Item | lei0,00
View Cart